Klussen en Diensten Centrale Loon op Zand
 

Word ook klusjesman m/v

Wil je jouw kennis en vakmanschap inzetten om anderen te helpen, zonder vaste verplichtingen? Geef je dan op als vrijwilliger bij de Klussenbank van de KDC. Je kunt jouw interesse doorgeven via het contactformulier, of gewoon even langskomen in de Schotsestraat.

Bekijk al onze vacatures.

 

Hoe het werkt

Tijdens een kennismakingsgesprek geef je aan wat voor soort klussen je wilt of zou kunnen uitvoeren. En ook wanneer en hoe vaak je beschikbaar bent. Als de juiste hulpvraag zich aandient, nemen wij contact met je op. Je bepaalt zelf of je de klus aanneemt. Desnoods ga je van te voren even kijken. Als je besluit de klus aan te nemen, maak je zelf afspraken met de hulpvrager over de uitvoering ervan. Is de klus afgewerkt, dan geef je dat door aan de KDC-centrale.

 

Wat verwachten wij van je?

Uiteraard verwachten wij van je dat je alleen klussen accepteert die je ook aankunt. En verder gaan we ervan uit dat je de klus gratis uitvoert. Materiaalkosten en vervoerskosten (€ 0,25 per km) mag je natuurlijk wel in rekening brengen.

Je voert de klus naar beste kunnen uit. Je bent integer en gedraagt je respectvol tegenover de hulpvrager. Zo draag je bij aan de goede naam van de KDC.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Een of twee keer per jaar komen klussers, baliemedewerkers en bestuursleden bij elkaar om de gang van zaken en ieders ervaringen in het werk te bespreken. Verder is er regelmatig (telefonisch) contact over de klus.

Jaarlijks word je uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie. Je ontvangt bij deze gelegenheid ook een attentie. Een deel van deze attentie is bedoeld als een tegemoetkoming in de gemaakte kosten.

Volg je een cursus of een training die jouw functioneren als klusser ten goede komt? Dan is de kans groot dat we de onkosten ervan voor onze rekening nemen.

Voor alle vrijwilligers is een WA- en ongevallenverzekering afgesloten voor het geval er iets mis gaat tijdens een klus.

 

Ja, ik wil klussen!