Klussen en Diensten Centrale Loon op Zand
 
De Spullenbank verkoopt ook kleding

Wat is de Spullenbank?

De Spullenbank is een kringloopwinkel voor de inwoners van de gemeente Loon op Zand. De 'winkel' wordt gerund door de vrijwilligers van de KDC en werd in november 2014 opgericht. De Spullenbank is sinds april 2017 gevestigd aan de Schotsestraat 4c te Kaatsheuvel.

Als u bij ons winkelt zijn er algemene voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden kunt u HIER vinden.

 

Voor wie?

De Spullenbank is er voor iedereen. De bezoekers van de kringloopwinkel betalen een kleine vergoeding als tegemoetkoming in de kosten.

Maar het primaire doel is om spullen te kunnen geven aan mensen die het niet zo breed hebben. Dat verzacht de armoede in de gemeente Loon op Zand. Zo helpen de vrijwilligers van de Spullenbank bijvoorbeeld statushouders bij de inrichting van hun huis. Dit gebeurt 'via de achterdeur' en in overleg met de gemeente.

 

Openingstijden en contact

Je kunt er elk maandag-, woensdag- en donderdagochtend tussen 9.30 tot 12.00 uur binnenlopen. Op dinsdag zijn wij geopend van 9.30 tot 15.00 uur en ook op elke eerste zaterdag van de maand* is de Spullenbank open tussen 10.00 en 16.00 uur.

Inleveren spullen is mogelijk op woensdag en donderdag van 9.30 tot 12.00 uur en op de eerste zaterdag van de maand tussen 10.00 en 16.00 uur.

Inlevering van spullen is aan de achterzijde van het gebouw bij de oranje container.

* behalve in januari

De Spullenbank is tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op 0416 - 53 15 73. Een mailtje sturen kan ook.

 
Spullen afleveren? Meld je bij de balie!

Spullen zijn welkom

De Spullenbank is afhankelijk van de spullen die particulieren en bedrijven doneren.

Heb je bruikbare meubels, bedden*, kleding, speelgoed, babyspullen, serviesgoed, pannen en witgoed die je beschikbaar wilt stellen? Elke woensdagochtend en donderdagochtend  tussen 9.30 en 12.00 uur, plus de eerste zaterdag van de maand tussen 10.00 en 15.00 uur kun je jouw spullen komen afgeven.

Heb je grote spullen die je niet zelf kunt vervoeren? Na telefonische afspraak kunnen we ze op maandagochtend thuis bij je ophalen. Wij zorgen ervoor dat alles goed terechtkomt.

Let op!

Gezien de doelstelling van de Spullenbank nemen we alleen makkelijk verkoopbare spullen aan, waar voldoende vraag naar is. Ook onze beperkte opslagruimte kan een reden zijn waarom we aangeboden spullen niet aannemen. Wij vragen je begrip daarvoor.

* m.u.v. matrassen