Klussen en Diensten Centrale Loon op Zand
 

ANWB Automaatje start volgen de richtlijnen van het RIVM

img20200804_10220225.jpg

ANWB Automaatje is weer gestart. Uiteraard onder de richtlijnen van het RIVM. U kunt uw rit aanvragen via de balie van de Klussen- en Diensten Centrale onder telefoonnummer 0416-531573. Het aanvragen van een rit is mogelijk van maandag tot en met donderdag van 9.30 uur tot 12.00 uur. Aanvraag uiterlijk 2 dagen voor  de rit.

Indien u 1 van de bovenstaande vragen met ja moet beantwoorden kan de rit geen doorgang vinden. Dit geldt niet alleen op het moment van de aanvraag maar ook voor het moment dat de rit gepland is.

 

 

ANWB AutoMaatje Loon op Zand

logo ANWB AutoMaatje.jpg

Bent u zelf minder mobiel en voor uw vervoer afhankelijk van anderen? En moet u daardoor teveel thuisblijven? Schakel dan ANWB AutoMaatje Loon op Zand in: voor een bezoek aan ziekenhuis, dokter, fysiotherapeut en leuke uitjes als een bezoekje afleggen, naar de kapper of gezellig winkelen.
Tegen een kleine onkostenvergoeding rijden vrijwilligers uit de buurt u met hun eigen auto. De rit vraagt u minimaal twee werkdagen ervoor aan.

Meer informatie of meedoen? Bel KDC: 0416-531573 (maandag t/m donderdag 9:30 uur – 12:00 uur)

Werkwijze

Aanmelden als chauffeur

Samenwerking
De Klussen en Diensten Centrale (KDC), Seniorenvereniging Loon op Zand, KBO Kaatsheuvel, KBO De Moer en ContourdeTwern organiseren samen ANWB AutoMaatje Loon op Zand. De gemeente Loon op Zand ondersteunt deze vervoerservice.

Veel gestelde vragen

Ervaringen met Automaatje