Klussen en Diensten Centrale Loon op Zand

Repair Cafe Kaatsheuvel op donderdag 15 november 2018 in KDC Vrijwilligershuis

Donderdagmiddag 15 november is Repair Café Kaatsheuvel weer actief in het KDC Vrijwilligershuis. Onze reparateurs staan weer klaar om uw huisraad, electronica, computers, fietsen en nog veel meer te repareren of u van advies te voorzien onder het motto: "weggooien kan altijd nog".
U kunt uw reparaties aanbieden van 14.00 tot 16.00 uur. Samen werken we aan een duurzame samenleving.
De reparaties zijn gratis. Ons doel is te voorkomen dat u iets bruikbaars weggooit terwijl u er nog plezier van kunt hebben. Het Repair Café-team hoopt u te kunnen begroeten en helpen op donderdagmiddag 15 november. De koffie staat klaar.

 

Donderdagavond 7 december Repair cafe Kaatsheuvel

foto 01.jpg

Donderdagavond staat het Repair cafe team weer klaar om uw defecte computer, fiets, stofzuiger, kleding of andere huisraad te repareren in het KDC Vrijwilligershuis aan de Schotsestraat 4c te Kaatsheuvel. Van 19.00 tot 21.00 uur bent u van harte welkom en de koffie staat weer klaar.

Repair Cafe Loon op Zand dinsdag 21 november in De Wetering

9005DSC0177vollebak.jpg

Repair Café Loon op Zand in De Wetering
Dinsdagavond 21 november, is Repair Café Loon op Zand weer actief in De Wetering te Loon op Zand.
U kunt daar weer uw reparaties aanbieden van 19.00 tot 21.00 uur. Ook kunt u terecht voor advies of een reparatie nog wel aan te raden is.
De reparateurs zitten dan voor u klaar om te repareren of te adviseren wat maar mogelijk is. Het kan gaan over uw fiets, uw kleding, uw stofzuiger, radio, TV, of een meubelstuk, of waar u maar mee komt. De reparaties zijn gratis. Ons doel is te voorkomen dat u iets bruikbaars weggooit terwijl u er nog plezier van kunt hebben. Het Repair Café-team hoopt u te kunnen begroeten en helpen op dinsdagavond 21 november in De Wetering.

 

1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [9]